Vellykket samarbejde mellem lokale klubber

Image
Vellykket samarbejde mellem lokale klubber
FC Langelinie og Harlev IK har oplevet omgående succes med et nyt samarbejde omkring klubbernes U13-hold.
Det er formentlig de færreste der forbinder holdnavnet BK15 med et lokalt fodboldhold. Endnu.
Alligevel er BK15 måske et af de mest lokale fodboldhold i avisens læserkreds, det indebærer nemlig spillere fra det meste af lokalområdet – med afsæt i de to lokalklubber FC Langelinie og Harlev IK. 
Op mod 40 drenge i U14 rækken har deres træning og gang i BK15.
Sammenlægningen af de to klubbers U13 hold i foråret 2015 var et resultat af mange tilfældigheder, men mest af alt et resultat af to hold/spilleres fantastiske sportslige mentalitet når de mødtes indbyrdes. 
De to hold havde mange meget lige og spændende kampe, og ånden i lokalderbyet var selvfølgelig præget af viljen til sejr, men i høj grad også glæden og anerkendelse ved hinandens bidrag i disse derbys.
Udfordret på tre områder
På trænersiden udvikledes gode fodboldfaglige diskussioner, og gennem en ældre brors engagement i et andet Langelinie-hold kom der først en spiller med Langelinie til et stævne, og senere et par spillere til en træningskamp mod en af de nærliggende topklubbers U13 hold. 
På dette tidspunkt var mulige fællesskaber allerede i tankerne, og det kammeratlige- og sportslige udbytte af de to ovenstående tiltag gav en hurtig fødsel til BK15.
»Vi kunne se at vi blev udfordret på tre væsentlig elementer i at have et fodboldhold, nemlig trænere, bredden og fastholdelsen af de bedste spillere i vores lokale klubber. Flere spillere var inde over talentprogrammer i AGF og FC Skanderborg, og vi kunne se at hvis vi fastholdt alle de bedste var vi kun et lille skridt efter nogle af de bedste hold i Midtjylland,« siger Knud Hagemann-Madsen, der er den ene tredjedel af trænerteamet.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 6. oktober 2015
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-