Trine er klar til VM-slutrunde

Tidligere Galten FS-håndboldspiller er udtaget til VM-trup
Trine Østergård Jensen, der stammer fra Galten og også indledte sin håndboldkarriere i Galten FS, er blev udtaget til den VM-trup, som i december skal repræsentere Danmark ved VM i håndbold i Serbien.
Til daglig er Trine en af profilerne hos de danske mestre FC Midtjylland, er nu også blevet landstræner Jan Pytlicks førstevalg til pladsen som højre fløj på det danske landshold.
Trine var med FCM på vej til Champions League-kamp i Ungarn, da far Erling Jensen kunne overbringe den glædelige nyhed.
»Jeg er både glad og hamrende stolt over at være udtaget. Det har været mit mål at komme til en slutrunde, siden jeg fik min debut på landsholdet - jeg glæder mig allerede,« siger Trine Østergård Jensen.
Klubtræneren: »En ønskespiller«
Klubtræner i FCM Helle Thomsen konstaterer, at det er fuldt fortjent at Trine er udtaget,
»Trine er en ønskespiller for en træner. Hun arbejder hårdt hver eneste dag for at forbedre sig og så er hun i besiddelse af et vindergen, som man ikke ser hos ret mange,« siger Helle Thomsen og tilføjer:
»Jeg har fulgt Trine siden hun var U-16 spiller og allerede dengang kunne jeg fornemme hendes enorme vilje til at vinde.«
VM-truppen er samlet fra d. 18. november og frem til VM-slutrundens start i Serbien d. 5. december og skulle Danmark gå hele vejen til finalerne er Trine & Co først tilbage i Danmark 23. december.
Danmark er kommet i pulje med Kina, Japan, Algeriet, Brasilien samt værtslandet Serbien - en pulje som nok er svær, men Danmark er dog favoritter til at gå videre.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-