Travlhed i og omkring bassinet

53 heat måtte afvikles før alle klubmestre var fundet hos Harlev IK Svømning.
Det årlige klubmesterskab har Harlev IK Svømning er blevet lidt af et tilløbsstykke. Mange svømmere ønsker at deltage og få noteret sin personlige svømmetid. Til lørdagens mesterskab var tilmeldt 94 svømmere og rigtig mange havde taget deres forældre med. 
Da man godt kan deltage i mere end en diciplin, som f.eks. brystsvømning, crawl (som kaldes fri) eller i holdkap, blev det til ikke mindre end 53 heat/starter med op til 6 deltager pr. heat. 10 frivillige tidtagere sørgede for at alle fik en nøjagtig tid og i enkelte heat blev placeringen afgjort på 100-dele af sekunder.
De unge mennesker strålede, når de fik tildelt en medalje, og enkelte kom endda hjem med både tre og fire medaljer. Alle fik udleveret et diplom med egne svømmetider på. Mellem de forskellige heat var der mulighed for at købe et bæger med halverede frugter – som andre frivillige havde lavet.
Som sædvanligt blev dagen afsluttet med en speciel holdkap. Her blandes piger og drenge af varierende alder og den ene svømmer afløser den anden. I år var der seks hold á fire svømmere. Det svære består her i, at komme op af vandet i en fart og aflevere den T-shirt man har svømmet i – for den skal den næste svømmer også svømme i. Så her gælder der både samarbejde og teknik.
På svømmeklubbens hjemmeside www.hik-svomning.dk vil man senere kunne se nogle af de mange billeder fra klubmesterskabet.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-