Stor interesse for ny taekwondoklub

Image
Stor interesse for ny taekwondoklub
Taekwondoklubbens to trænere, Axel Bøg Andersen (t.v.) og Jan Byskou er yderst tilfredse med den store interesse for deres nystartede klub.
I november omtalte vi etableringen af en ny taekwondoklub i Galten. Interessen herfor har været yderst positiv, kan de to initiativtagere og trænere, Jan Byskou og Axel Bøg Andersen, konstatere. 
Mandag aften var der første træningstime i Galtens nye taekwondoklub.
- Vi har 26 tilmeldte til 24 pladser. Nogle er tilmeldt 14 dages gratis prøvetræning, imens andre allerede er meldt ind i klubben, fortæller Jan Byskou, der er yderst tilfreds med den store interesse.
- Vi er helt vildt glade for det. Det er jo lidt knald eller fald, når man starter sådan noget op, men der er rigtig mange, der har ringet på annoncerne og omtalen, og jeg tror også, at der kommer flere, lige så snart vi kommer i gang.
Smagsprøve på det hele
Det nyopstartede hold retter sig mod børn fra 7 til 13 år, men der har været flere henvendelser fra interesserede over aldersgrænsen. 
- Vi har sagt, at vi må vente og se. Vi har en ide om, at vi kan udvide, hvis interessen fortsætter, så vi får et hold mere til voksne, siger Jan Byskou.
Han forklarer den store interesse med flere ting. Blandt andet at taekwondo er en OL-disciplin og kendt af mange, samt det forhold, at mange unge mennesker interesserer sig for kampsport. Endelig er han også bevidst om, at nyhedens interesse spiller ind.
De to trænere vil i løbet af de første 14 dages prøvetræning give børnene en smagsprøve på taekwondoen ved at lade dem prøve lidt af det hele overfladisk, for herefter, når den regulære træning starter, at dykke ned i de enkelte teknikker.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block