SSIF Judo på medaljerov i Ry

Image
SSIF Judo på medaljerov i Ry
Sjelle-Skjørring IF's U20-hold ved efterårets første ungdoms- og pokalturnering.
SSIF-kæmpere viste stærke takter på tærsklen til klubbens værtskab for årets judo DM.
Sjelle-Skjørring IF's børne og ungdomskæmpere var i søndags på måtten med ikke fære end 13 kæmpere, da Ry judoklub var væreter for efterårets første ungdoms og pokalturnering. I ungdomsturneringen kæmpes der om medaljer af guld, sølv og bronze i en række vægt- og aldersklasser og SSIF stod ikke tilbage for nogen i det samlede medaljeregnskab. 
Marcus Buch Schjøth, Magnus Wortmann, Cathrine Hæstrup og Malte Bødskov hentede alle guldmedaljer i U/15 og Christian Hæstrup satte sig på guldet i U/21.
Christian Marius G. Holleufer, Laurits Bødskov og Katja Gedsø fik hver en sølvmedalje mens Niclas Emil Lund Lindholm sled sig til en bronze
Therese Primdal Kraak, Martin Poulsen og Michelle Gerstenberger var også i ilden – desværre kunne anstrengelserne denne søndag ikke veksles til medaljer til trods for en god indsats.
Fejede al modstand bort
I pokalturneringen er der ingen medaljer. Der kæmpes som navnet indikerer om en pokal i hver vægtklasse. Christian Hæstrup og Thomas Hansen deltog henholdsvis i vægtklassen fra 68-80 kg og 82-98 kg. Begge fejede al modstand af måtten og kunne således modtage hyldest, pokal og titel som pokalvindere. 
Traditionen tro skulle der også uddeles en pokal til den klub der havde flest tilmeldte kæmpere. Der måtte fintælling til idet SSIF og Århus Judoklub havde samme deltagerantal . Derfor skulle der tælles resultater og her havde SSIF fem guldmedaljer og to pokalsejre hvilket var mere end Århus hvorfor også denne pokal fik plads i det lokale pokalskab.
DM-værter 7. november
I den kommende weekend står der Vendelboturnering på skemaet. Turneringen i Hjørring bruges som en af de sidste forberedelseturneringer for klubbens yngste inden det store brag skal stå d. 7. november. Her er Sjelle-Skjørring vært for DM for børn, ungdom og senior i AVK-hallen i Skovby. Her er der som altid fri entre og mulighed for at se de bedste danske judokæmpere i alle alders- og vægtklasser i aktion. 
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 29. september 2015
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-