Sommertravlhed i Stjær Boldklub

Image
Sommertravlhed i  Stjær Boldklub
Selv om håndboldturneringen endnu ikke er sat i gang, er der i sommervarmen heftig aktivitet i Stjær Boldklub.
I samarbejde med Dansk Håndboldforbund afviklede man fra onsdag til lørdag i sidste uge en håndboldskole med 35 børn i alderen 8-12 år. Bl.a. var der torsdag to af Århus Håndbolds ligaspillere i Stjær for at træne med børnene.
Mandag-tirsdag i indeværende uge fortsættes med en minihåndboldskole med deltagelse af 21 håndboldpoder i alderen 6-8 år.
»Sidste år deltog 28 børn i vores håndboldskole, så det er en fordobling af deltagerantallet på et år,« siger håndboldformand John Haarup Laursen. Han tilskriver flere initiativer æren for den øgede interesse.
»Dels har Stjær Boldklub et samarbejde med Århus Håndbold og flere af børnene har været derinde. Det har de så fortalt kammeraterne om, og de har måske fået lyst til at få de samme oplevelser,« siger John Haarup Laursen.
»Vi havde også 30 børn inde og hjælpe til ved EM. Desuden havde vi en aktivitet ved Stjær Sportsfest med deltagelse af 70 børn, som ellers ikke har spillet håndbold. Endelig har Stjærskolen haft et tilbud med "håndbold-karavanen", hvor man har hevet en formiddag ud til fordel for håndbolden, og det har sikkert også fået nogle børn gjort interesseret,« vurderer John Haarup Laursen.
Ligahold  i Stjærhallen
Faktisk er håndboldinteressen så stor blandt de yngste, at man til den kommende sæson vil tilmelde et U6-hold for første gang i en årrække. Denne mulighed har åbnet sig i kraft af at tre forældre har tilbudt sig til at stå for dette hold.
I øvrigt bør lokale håndboldfans sætte kryds i kalderen ved onsdag den 20. august. Her bliver der østjysk lokalopgør i håndbold i Stjærhallen, når Århus Håndbold og nyoprykkerne fra Odder Håndbold mødes i en opvisningskamp. Og ugen efter - tirsdag den 26. august - kommer DHF`s håndboldkaravane atter på besøg på Stjærskolen. Så jo, der er sker virkelig noget i Stjær Boldklubs håndboldafdeling.
I bestræbelserne på at skaffe indtægter til rejseaktiviteter i Stjær Boldklub er klubben sædvanen tro også på plads med en bod - kaldet Café Stjærne - når der i denne uge er festival i Skanderborg.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-