Skovbyskolens piger er klar til kreds-semifinale i skolefodboldturnering

For første gang i Skovbyskolens historie er et pigehold er nået så langt som til 5. runde i Ekstrabladets Skolefodboldturnering.
Efter 4-0 sejr forleden over Hvinningdalskolen er Skovby-pigerne nu klar til kreds-semifinalen, som spilles 6. november i Kjellerup.
Med de foreløbige resultater har pigerne tangeret Skovby-drengenes rekord fra 2005, hvor de også nåede til 5. runde og tabte.
Hattrick af Karla Nørgaard
Undervejs til sejren i torsdags havde Skovbyskolens piger  kun haft besvær i deres foregående kamp mod Hadsten Skole. Her faldt afgørelsen først i en straffesparkskonkurrence. 
Mod Hvinningdalskolen holdt Skovbyskolen for fjerde kamp på stribe modstanderne fra at score.
Hjemmeholdet havde på forhånd stor respekt for deres modstandere. Midtbaneduoen Karoline Lauritzen og Caroline Sørensen havde på skift opgaven med at stække gæsternes store profil Pernille Gram, og med hende sat ud af ligningen var gæsternes spil usammenhængende.
Hjemmeholdets Karoline Lauritzen styrede midtbanen, og sammen med Karla Nørgaard fik Skovbyskolen skabt gode chancer, men første halvleg sluttede 0-0.
Med tre mål i de første 12 minutter af anden halvleg var kampen afgjort. 
Karla Nørgaard går i 6. klasse og var en af banens mindste, men med et hattrick satte en tyk streg under sit talent, hvorefter Caroline Sørensen i kampens sidste sekunder scorede til 4-0 for Skovbyskolen.
Læs Galten Folkeblad 30. oktober 2018

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block