Sjelle-Skjørring-træner scorede sølv i Ungarn

Image
Karsten Kaspersen fra SSIF på vej til at få sølvmedaljen om halsen. Det er første gang nogen judokæmper fra Danmark er med i den stærkt besatte Hungarian Open Masters Judo Championship. Øverst på podiet ses den tjekke som var den eneste, der besejrede Karsten ved mesterskabet.
I weekenden var Sjelle-Skjørring IF judo repræsenteret i to turneringer. Dels en U13 begynderturnering i Fredericia og i Hungarian Open Masters Judo Championship 2012 i Budapest.
I Fredericia var der 40 deltagere. Klubben havde to kæmpere med, nemlig Frederik Pedersen og Jonas Kristian Sander Olsen. Frederik havde nogle gode kampe og kæmpede flot. Han vandt en kamp og tabte desværre tre. Jonas vandt også en kamp og tabte tre, så der vankede ingen medaljer i denne omgang.
I Hungarian Open Masters Judo Championship 2012 var der mere end 200 deltager fra 10 lande. Turneringen er, efter Europamesterskaberne, den største turnering for masters (+30 år) i Europa.
Karsten Kaspersen deltog i M5, 81-90 kg (aldersklassen 50-55 år) og gruppen var, som forventet, stærkt besat med medaljevindere fra EM.
Karsten lagde ud med en tjekke der har vundet medaljer ved EM. Der blev kæmpet godt og klogt, men tjekken var bare en tand bedre og Karsten tabte. Den næste kamp var mod en slovak, som blev besejret overbevisende. Sidste kamp gjaldt en slovener, som også blev besejret. Dermed var sølvet hjemme, da Karsten kun tabte til tjekken der vandt alle sine kampe.
Det var første gang nogen fra Danmark deltog i Hungarian Open Masters Judo Championship.