Semifinalepladsen er i hus

Image
Det spændende opgør mod Buskelundskolen i Silkeborg endte med 4-3 til Galten-holdet, der dermed er videre i turneringen. Billedet her er fra den forudgående hjemmekamp mod Assentoftskolen.
Med 4-3 sejr over Buskelundskolen i Silkeborg, er Gyvelhøjskolens drenge nu klar til semifinalen for midtjyllands kreds.
Fredag beviste drengene fra Gyvelhøjskolen nok en gang, at de har noget at byde på i årets Ekstra Bladets skolefodboldturnering.
De lokale drenge og modstanderne fra Buskelundskolen fulgtes ellers pænt ad kampen igennem på pointtavlen, hvilket ikke gjorde kampen mindre spændende. Tværtimod.
Gyvelhøjskolen var en kende bedre spillende, og forsøgte gang på gang at sætte modstanderne af, men Buskelundskolen hægtede sig godt fast. Hver gang Gyvelhøjskolen scorede, lykkedes det lidt efter modstanderne at udligne og sådan forløb kampen frem til 3-3.
  »Vi satte os godt på kampen og var foran med 3-2 et stykke ind i anden halvleg, hvor vi også havde to sololøb mod målmanden, der godt kunne have lukket kampen, men som desværre blev til to afbrændere. Og derpå formåede vores modstander at udligne til 3-3,« fortæller træner Thomas Böker.
Få minutter før tid lykkedes det Niclas Jensen at score til 4-3. Han stod for tre af Gyvelhøjs fire mål og fik velfortjent fidusbamsen herfor.
Målmand fik hjernerystelse
Et sololøb fra Buskelundskolens side mod Galtens stærke målmand Rasmus Andsbjerg endte med et frontalt sammenstød imellem de to. Kort efter blev Galten-målmanden utilpas og blev efter kampen kørt til Skadestuen i Silkeborg. Her mistede han kortvarigt bevistheden og blev derfor kørt til hjernescanning i Viborg, hvor man konstaterede, at han har pådraget sig en hjernerystelse.
Dermed må holdkammeraterne undvære ham på fredag, hvor Galten møder Strandskolen på udebane i Risskov.