Sæsonstart i BK Galten

Image
Sæsonstart i BK Galten
Hos BK Galten har man store forventninger til U17-bokserne Peter E. Boesen (t.v.) og Daniel Embregts.
Efter sommerpausen er BK Galten klar til at starte boksetræningen på ny. Det sker den 4. august for boksere og motionister, hvor der bliver fællestræning fra kl. 18.00 på Scenen i Galten-Hallen.
»Boksere og motionister vil træne fælles indtil den 1/9.  Herefter bliver motionisterne separeret fra kampbokserne og træningen vil starte fra kl. 19.30 for motionister, og kl. 18 for kommende- og nuværende kampboksere,« fortæller bokseklubbens formand Palle Kaiser.
På bokseholdet forventer klubben et comeback fra den tidligere jyske  senior-begyndermester Ricci Helbo. Efter famillieforøgelse har Ricci fået lysten til den hårde træning tilbage.
»Klubben forventer sig også meget af U17-bokserne Daniel Embregts og Peter E. Boesen. Peter sluttede sidste sæson af med en storsejr over en bokser fra Horsens,« siger Palle Kaiser og tilføjer:
»Daniel Embregts er nok den bokser i BK Galten, som har den bedste teknik. Han har holdt kamppause i sidste sæson, men holdt træningen vedlige. Han er klar til en ny sæson med forøget styrke.«
Indbydelse fra Grønland
Der forventes, at de tre nævnte boksere skal sæsondebutere ved et stævne i Feldsted, Sydjylland den 18. september.
Formanden har i øvrigt fået tilsagn fra Nuuk, Grønland om at den grønlandske bokseklub gerne vil se Galten-bokserne i aktion ved et stævne sidst på året.
På motionssiden fortsættes den hårde fysiske træning suppleret med andre træningsformer f.eks. træning med Kettelbells. Der er faste trænere tirsdage, onsdage og torsdage.
»Det samme gælder for bokserne. Her kan der også aftales træning alle ugens dage, hvilket er nødvendigt for at holde den standard som BK Galtens trænere forventer,« siger Palle Kaiser.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-