Prisuddeling ved stort anlagt gallafest

Image
Prisuddeling ved stort anlagt gallafest
Ved GFS Fodbolds gallafest blev flere priser uddelt - heriblandt prisen for Årets Spiller på førsteholdet, der tilfaldt Kenneth Bovbjerg, som her får overrakt beviset.
Flere end hundrede deltagere og hyldest til mange fra fodboldklubben ved stort anlagt gallafest i GFS Fodbold.
Afslutningsfesten for indeværende års fodboldsæson var arrangeret således, at den mindede om det årlige Fodbold Award show på TV2, og aftenen var en stor succes med god opbakning.
Gallafesten blev indledt med en velkomsttale af seniorudvalgsmedlem René Falkenberg, hvorefter formand for GFS Fodbold Torben Jensen kunne starte sin beretning om året i GFS Fodbold.
På behørig vis bød gallashowet også på en pris af de mere fornemme i form af en  hyldest til årets leder i GFS Fodbold. Den tilfaldt Jan Reinholdt, som med stående applaus modtog prisen og blev hyldet for »sit kæmpe engagement, sit altid loyale, arbejdsomme og frivillige arbejde omkring kantinen, materialer, seniorudvalg, U19 drenge og meget mere«, lød begrundelsen. 
Årets spiller på førsteholdet
Herefter fulgte klubbens nye førsteholdstræner Lars Dahl op med at udtrykke en stor tak til mange personer, som har hjulpet klubbens førstehold på forskellig vis.
Hyldet for deres engagement og hjælp igennem det seneste halve år blev Ryno Andersen, Jacob Jensen, Kristian Pedersen, Torben Jensen, John Christensen og René Falkenberg. Hver og én for hjælp som bl.a. andenholdstræner, formand, kampfordeler eller holdleder.
En tilsvarende fornem pris blev også overrakt til »Årets Spiller« blandt de spillere, som har været omkring førsteholdet. 
Derfor var det igen med stående - og fortjent - applaus, at prisen gik til Kenneth Bovbjerg, som igennem det seneste år har udviklet sit spil og givet førsteholdet en solid venstekant enten i forsvaret eller som offensiv kant på midtbanen. 
Flotte præstationer
Årets Fair Play-spiller blev Kasper Andersen fra førsteholdet, imens Årets Fiduspokal på førsteholdet gik til Michael Madsen og Mathias Hansen. 
Hos andetholdet blev Søren Pedersen hyldet som årets spiller i årets sidste kamp i Vellev forrige weekend, med den begrundelse, at han igennem det seneste år både som serie 4 og serie 3 spiller, har ydet en kraftpræstation uanset om man tabte 7-1 eller vandt 5-0. 
På serie 6.1 blev Patryk ”Y” Dzwoniarkiewicz hyldet for årets træningsindsats på U19 i foråret, og Nicklas Olesen modtog den samme pris for efteråret på serie 6. 
Mark Ingerslev modtog det man kan kalde for årets spillerpris på serie 6, da han modtog prisen for sin indsats og indstilling under kampene.
Opfordring til næste års gallafest
Hos seniordamerne gjorde to spillere sig særligt bemærket i år, hvilket indebar hyldest til årets fighter Louise Madsen og årets spiller Dorthe Friis for deres indsats og humør under kampene. 
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block