Oprykningsbrag i Stjær på lørdag

Image
Oprykningsbrag i Stjær på lørdag
Stjær Boldklub og Galten FS mødes lørdag kl. 13.30 i Stjær i den afgørende kamp om hvilket hold, der kan rykke op i serie 2.
Efter 13 kampe skal kampen om oprykning til serie 2 i fodboldherrernes lokale pulje afgøres i sidste spillerunde mellem Galten FS og Stjær B. 
De to hold har på skift ligget nummer et i tabellen  gennem hele sæsonen, og nu skal den endelige etter findes. 
Stjær B tager lørdag d. 21. juni kl. 13.30 hjemme imod Galten FS i lokalfinalen i serie 3. 
Inden sidste spillerunde ligger Galten FS nummer 1 med 29 point. Stjær Boldklub har 28 point, men har spillet en kamp mindre. Således spiller Stjær Boldklub spiller mod Harlev IK tirsdag den 17. juni og kan med en sejre overtage førstepladsen inden sidste spillerunde, hvor oprykkeren til serie 2 skal findes. 
Den første kamp mellem Galten FS og Stjær B endte med en sejr til Galten FS på 6-2 så Stjær Boldklub har revanche til gode. Begge hold har brug for opbakning, så tag til Stjær på lørdag og se oprykningskampen mellem de to lokale hold.  
Øl på højkant
I forbindelse med sæsonoptakten stillede Folkebladet en kasse øl på højkant til det af de tre lokale hold i puljen - Stjær, Galten og Harlev - der klarede sig bedst.
Det skal glæde redaktionen at læske ganen på oprykkerne efter kampen.
Desværre frister Harlev IK tilværelsen i bunden af rækken, så kampen om oprykningen og de læskende dråber er nu alene et anliggende mellem Galten og Stjær.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-