Nu satser Trine 100% på håndbolden

Trine Østergård Jensen fra Galten stortrives som en af de bærende skikkelser på Danmarks p.t. bedste kvinde-håndboldhold.
Et af Galten store sportsnavne, håndboldspilleren Trine Østergård Jensen underskrevet en ny kontrakt med  Danmarks for øjeblikket bedste håndboldhold FC Midtjylland. Kontrakt løber frem til sommeren 2016. 
- Jeg er simpelthen så glad og stolt over at kontrakten er faldet på plads, FCM er bare min klub, jeg har været her siden 2007 og har det rigtig godt med både vores trænerteam og spillertruppen, så lige nu kan jeg ikke se mig selv spille for andre klubber end FCM, siger 21-årige Trine Østergård Jensen, der trådte sine håndbold-barnesko i Galten FS.
I 2007 startede Trine på Ikast idrætsefterskole, hvor hun i dag hænger på væggen i "Hall of Fame" ved siden af prominente navne som Jannik Green og fodboldspilleren Simon Kjær, som også  begge "kickstartede" deres karrierer på skolen i Ikast.
Fuld koncentration
Den nye kontrakt betyder at Trine i de kommende år kan koncentrere sig fuldt ud om sin håndboldkarriere og hun har store mål:
- Jeg havde aldrig troet jeg ville nå så langt med min håndbold og at jeg allerede nu er så væsentlig en del af FCM-holdet er bare stort. Mit store mål er dernæst at bide mig fast på landsholdet i de kommende år, hvor der ligger flere slutrunder og venter, siger Trine.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 5. februar 2013
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-