Næsten 500 kæmpede sig over bakkerne

Image
Næsten 500 kæmpede sig over bakkerne
Starten er gået. I år havde arrangørerne valgt at slippe de mange cykelryttere af sted i flere tempi, hvilket lettede presset på vejene i Harlev.
I alt 493 deltagere var på to hjul, da den 8. udgave af Det Østjyske Bakkeløb blev afviklet i onsdags - med start og mål i Harlev.
Således var deltagerantallet tæt på rekorden med 505 fra i fjor. Det er stadig 60 km-ruten der er i fokus med langt de fleste deltagere, idet ca. 300 valgte denne rute mens de resterende var fordelt på ruterne med 13 og 30 kilometer. 
For arrangørerne er det en udfordring at tilrettelægge ruterne således at ruterne ikke kolliderer for meget.
»Det bedste vil jo være at ingen af ruterne “møder” hinanden noget sted,« konstaterer Kaj Sommer fra arrangørgruppen og konstaterer en situation man gerne ville have været foruden. 
»En gruppe kørte forkert i Jeksen. Desværre ignoerede man vore trafikvagters protester vedrørende fejlen og fortsatte. Senere gjorde man det endnu engang og kom til sidst til at kollidere med de ryttere, som kørte i den rigtige retning på det værst tænkelige sted, nemlig i dalsænkningen på Kollens Møllevej,« siger Kaj Sommer.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 16. august 2016
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-