Martin fra Harlev er blevet irsk mester

Image
Martin fra Harlev er blevet irsk mester
Martin Bang Christensen er med stormskridt på vej tilbage efter et skades- og sygdomsforløb. De foregående to weekender er det blevet til sejre ved en syvnationers-turnering i Sverige samt de irske mesterskaber.
Den talentfulde udspringer Martin Bang Christensen er på jævnlige træningsture til London for at holde liv i sin olympiske drøm.
Efter et fire måneders skadesforløb på det ene knæ, og med et overlappende sygdomsforløb i form af ”kyssesyge”, startede Martin Bang Christensen i juli på et meget krævendegenoptræningsforløb.
Han har bl.a. igen fået opbygget fem kg tabt muskelmasse og arbejdet målrettet med genoptræning af det finmotoriske, eksplosionstræning og naturligvis kondition. 
Da der desværre ikke er de nødvendige faciliteter til at udføre den krævede kontinuerlige træning for at holde den olympiske drøm i live, så har en stor del af træningen været henlagt til i London. 
I sidste weekend, vandt Martin et syv nationers stævne i Lund i Sverige på 10 meter platformen, ligesom han i øvrigt også vandt 1 meter-konkurrencen. 
Formen er endnu ikke optimal og knæene drillede stadig lidt. Weekenden forinden var Martin i Dublin, hvor han også vandt på platformen og dermed blev irsk mester. 
»Martin er der hvor han skal være teknisk, for at kunne toppe i februar. Så ingen grund til bekymring. Jeg er fortrøstningsfuld med hensyn til at Martin kvalificerer sig til EM, og måske endda klarer kravet til VM,« siger træner Yakov Munkebo.
Alene om 4½ forlæns salto
Martin arbejder lige nu på at finpudse 4½ forlæns salto på 10 meter platformen. Han er den eneste i Danmarkshistorien, der har lavet netop dette spring, og endda med et enormt overskud. 
På træningsturene i London lærer Martin meget omkring skadesforebyggende øvelser, som er blevet implementeret i den daglige træning. 
Træningsophold i Kina primo 2019
Dertil kommer naturligvis en masse træning med henblik på at være i bedst mulig form, i forhold til nuværende formkurve. 
I den nærmeste fremtid skal Martin igen til London for at finpudse formen, med henblik på de Nordiske mesterskaber i Bergen i starten af december. 
Der er allerede en ambitiøs plan i starten af 2019, hvor der lægges ud med et træningsophold i Kina.
Læs Galten Folkeblad 13. november 2019
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block