Martin fra Harlev blev tre-dobbelt nordisk mester

Image
Martin fra Harlev blev  tre-dobbelt nordisk mester
Martin Bang Christensen - tredobbelt nordisk mester.
Martin Bang Christensen fra Harlev gjorde sig stærkt gældende ved de nordiske mesterskaber i udspring.
De foregik i Bergen, Norge, og der var deltagelse af de bedste junior- og senior-udspringere fra Norge, Finland, Sverige og Danmark.
Martin stillede op i både senior- og junior-konkurrencer. Den første konkurrence var 3 meter junior, hvor det blev til en fjerdeplads efter to-tre halvkiksede spring, men derefter blev det til guld i syncro 3 meter junior, sammen med Martins makker fra LUK, Andreas Larsen. De vandt suverænt med 44 point ned til nummer to. 
Det blev også til guld i herre senior syncro tårn (10 meter), hvor Martin og Andreas satte personlig rekord med 385 point. Scoren ville have givet en fjerdeplads ved senior Europa mesterskaberne i 2015. 
Herefter var det tid til junior tårn, hvilket er Martins favorit, men da han ikke kan træne 10 meter i AGF Udspring, var det svært at vurdere på forhånd, om Martin kunne vinde. Fra starten lagde han dog afstand til alle konkurrenter og vandt guld med en suveræn score på 491 point, 72 point foran nummer 2. Denne score ville have givet ham en tredjeplads ved junior EM i 2014.  
Det blev også til en flot sølvmedalje i senior 3 meter syncro og en flot bronze medalje på junior 1 meter vippe.
»Jeg er meget stolt af mine medaljer. Jeg har arbejdet hårdt sammen med mine trænere Yakov Munkebo (AGF Udspring) og Claus Friislund (landstræner). Nu håber jeg, at jeg kan få trænet lidt mere næste år, så jeg kan blive endnu bedre,« siger Martin Bang Christensen.
2016-mål er fastlagt
Næste år er sidste år, hvor Martin er junior. For at kunne være blandt de bedste seniorspringere i Europa kræver det, at han lærer en hel del nye spring. Det fordrer, at der trænes hårdere og oftere, og faciliteterne i AGF Udspring er desværre ikke optimale. Derfor er planen, at der trænes 10 meter i Lund/Sverige mindst 1 gang om måneden, hvis der kan findes sponsorer.
Først er der juleferie, men målene i 2016 er allerede klar: Topplaceringer i Dresden Open og kvalifikation til junior EM i Kroation og junior VM i Mexico.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-