Lokal basketball-spiller udtaget til landshold

Image
Lokal basketball-spiller udtaget til landshold
Foruden at være en dygtig basketball-spiller fremhæves Jermaine Ballis-ager Webb for sit altid gode humør og et væsen der får alle medspillere med.
HIK Basket i Harlev har fået en U12-spiller, Jermaine Ballisager Webb udtaget til ungdomslandsholdet i Basket.
»Vi er stolte og glade på Jermaines vegne. Han er en dygtig ung spiller, der ud over at træne i Harlev også træner i Hadsten. Vi forventer os meget af Jermaine, der er både dygtig og ukrukket,« siger Pia Crone Madsen fra basketafdelingens bestyrelse.
Det med basketball har Jermaine ikke fra fremmede. Hans far er den kendte basketballtræner Kenneth Webb, der tidligere har trænet Bakken Bears og lige nu bor i norske Tromsø og her træner holdet Tromsø Storm. 
Da Jermaine blev født var hans mor, Birna Ballisager Webb, baskettræner i Ry. Her sagde alle forældrene, at en basketdreng var født, og det fik de jo ret i. Samme forældregruppe lavede en turnusordning, hvor de skiftedes til at køre tur med ham i barnevognen, og ellers var han altid med i hallen. 
»Lyden af basketbolde i en hal beroligede ham,« mener Birna Ballisager Webb.
Jermaine bor i Stjær med sin mor og sin lillebror Ulysses. Hvert år er Jermaine på basketcamp i fem uger med unge fra 15 lande. Han skal spille nordisk mesterskab her til sommer.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 8. maj 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block