Løbsarrangører håber på op mod 600 deltagere

Image
Løbsarrangører håber på op mod 600 deltagere
Et glimt fra starten på 'Det Østjyske Bakkeløb' i fjor med deltagelse af 474 ryttere. I år håber arrangørerne på yderligere 100 ryttere.
For sjette år på stribe arrangerer Harlev IK  onsdag den 13. august kl. 18.30 motions-cykelløbet 'Det Østjyske Bakkeløb'. 
Det Østjyske Bakkeløb er blevet et anerkendt cykelløb for mange østjyder. Det blev slået fast sidste år, da løbet opnåede næsten dobbelt så mange deltagere, som året før. 
»474 aktive deltagere var bestemt mere end vi havde forventet,« siger Kaj Sommer, der igen i år er hovedansvarlig for løbet. »Så vi er optimistiske, og håber og tror på over 575 deltagere i år.«
Arrangørerne har de sidste par år fået meget ros fra deltagerne. Specielt ruten på 60 kilometer har haft stor tilslutning. 
»Over 300 valgte sidste år, at køre denne spændende rute, som virkelig stiller krav til deltagerne, og som henvender sig til de meget rutinerede cyklis-ter. I løbsudvalget mener vi, at en rute af denne længde i et meget kuperet terræn, netop tilgodeser de flestes behov. Og så sikrer vi også, at alle er hjemme inden det bliver alt for mørkt,« fortsætter Kaj Sommer.
Tre ruter
Der er fortsat tre ruter at vælge imellem idet løbet også denne gang omfatter ruter på 13 og 30 kilometer. På alle tre ruter omfatter løbet en række krævende op og nedkørsler. Der er start og mål ved Næshøjhallen i Harlev. 
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 5. august 2014
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-