Låsby-spiller hentede guld

Image
Låsby-spiller hentede guld
Bordtennisspiller Oliver Rosenkilde Larsen fra Låsby (t.v.) og hans træner Michael Jørgensen fra Galten var i weekenden med til at vinde guldmedaljer i holdturneringen for yngre drenge i Jyllandsserien. Afgørelsen faldt første i den sidste af i alt 80 kampe. Oliver og Michael ses her sammen de to øvrige drengespillere på guldholdet, Cristian David Hold og Victor Fournais Lajer, begge fra Silkeborg.
Lokale kræfter på guldvindende bordtennishold.
Bordtennisspiller Oliver Rosenkilde Larsen fra Låsby og hans træner Michael Jørgensen fra Galten var i weekenden med til at vinde guldmedaljer. 
Oliver spillede sammen med Cristian David Hold og Victor Fournais Lajer, begge fra Silkeborg, da de i lørdags sikrede sig guldmedaljerne i holdturneringen for yngre drenge i Jyllandsserien. 
Der var fem hold i Jyllandsserien for aldersgruppen yngre drenge, så holdturneringen blev afviklet via en pulje, hvor Søhøjlandet mødte de fire andre hold to gange, altså otte holdkampe i alt. Hver holdkamp består af 9 singlekampe og en doublekamp, d.v.s. i alt 80 kampe.
De to sidste holdkampe foregik i SISU/MBK's lokaler i Viby. Inden de to sidste holdkampe lå Søhøjlandet 1 på en førsteplads, men skulle skulle møde nr. 2 og 3, der lå hhv. 2 og 3 point efter. Så der skulle point på kontoen for at opnå guld eller sølv. I næstsidste holdkamp mødte de Horsens og fik ikke den allerbedste start, da stillingen var 5-2 i Horsens favør efter de første syv kampe. Dermed skulle de sidste tre kampe skulle således vindes for at opnå det ene point, og det så på papiret ud som en meget svær opgave, men det lykkedes. 
Afgørelse i kamp nummer 80
Sidste kamp - om guldet - var mod SISU/MBK, der var på hjemmebane. Stillingen undervejs var 1-1, 2-2, 3-3, 4-4 og så desværre 4-5 inden doublen. Dermed var sidste kamp i turneringen afgørende for om det skulle være Søhøjlandets eller SISU/MBK’s spillere, der til sidst kunne hænge guldmedaljerne om halsen. I en nervepirrende men medrivende double tabte Søhøjlandet første sæt, men heldigvis kunne drengenes træner Michael Jørgensen med dygtig coaching hjælpe drengene på ret kurs igen. Det blev til en meget spændende afslutning, hvor Søhøjlandet vandt de næste tre tætte sæt. Det uafgjorte resultat var nok til at holde SISU/MBK et point bag sig og guldet havnede dermed i Søhøjlandet.
De tre spillere havde alle prøvet at tabe deres singlekampe, men pudsigt nok var de i stand til at vinde alle 8 doublekampe i turneringen. Drengene fra Søhøjlandet afsluttede puljespillet med fem sejre og tre uafgjorte. Søhøjlandet havde ganske vist ført puljen det meste af vejen - men det hele blev alligevel først afgjort i den allersidste ud af 80 kampe.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-