Låsby-kører er fortsat med i front

Image
Låsby-kører er fortsat med i front
Karsten Olsen, Låsby i bil nummer 9. Foto: CN Photo
Racerkøreren Karsten Olsen fra Låsby skulle i weekenden forsvare sin andenplads efter de to første afdelinger i Yokohama 1600 Challenge.
Placeringen inden DIF Danmarksmesterskabets 3. afdeling på Padborg Park gav Låsby-køreren gode minder om fortidens bedrifter i rallycross.
I kraft af podiepladsen i 2. afdeling en måned tidligere på Ring Djursland betød 50 kg “succesballast” at slæbe med rundt på banen. Det kom til udtryk allerede i tidtagningen, hvor Karsten Olsen kørte 8. bedste tid.
I 1. heat sluttede Karsten på fjerdepladsen. I 2. heat fik han et skidt start og på den første omgang var der så hård kamp om positionerne at Karsten fik et så hårdt puf bagi, at han han senere i heatet tabte bagkofangeren. Over den sidste omgang fik han sig kæmpet op på syvendepladsen og dermed kunne yderligere 14 point føjes til regnskabet.
Da regnskabet blev gjort op havde Karsten Olsen i alt 32 point. En enkelt af de 23 kørere havde samlet lidt flere og kom op på den samlede andenplads i mesterskabet - dog med samme pointantal som Karsten Olsen.
Weekendens resultater betyder, at teamet kan pille 30 kg ud af bilen, og nøjes med at montere 20 kg succesballast til 4. afdeling, der afgøres 16. august på Ring Djursland.
 
 
 
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-