Juniorrytter fra Galten sejrede i Belgien

Image
Juniorrytter fra Galten sejrede i Belgien
Søndag inden påske kunne Asbjørn Hellemose lade sig hylde som vinder af løbet "Fleche Courcelloise" i Charleroi, Belgien. På andenpladsen ses holdkammeraten Asbjørn Ravn Rasmussen fra Hadsten.
17-årige Asbjørn Hellemose fra Galten vandt i forrige weekend det belgiske cykelløb Fleche Courcelloise.
Asbjørn Hellemose er en del af Hammel Cykle Klubs juniorhold. Som optakt til den danske landevejscykling sæsonstart 2. påskedag i Middelfart har holdet været på træningslejr i Belgien for at træne på de krævende stigninger i Ardennerne.
Desuden blev der også tid til at køre et par af de belgiske cykelløb, og både lørdag den 19. og søndag den 20. marts blev det til dobbeltsejr til Hammel Cykle Klub - heraf gik sejren den ene dag til lokale Asbjørn Hellemose.
Om lørdagen i det østlige Vlaandern vandt Asbjørn Ravn Rasmussen, Hadsten med Asbjørn Hellemose, Galten på andenpladsen. De to Hammel-ryttere gik i udbrud allerede efter fem kilometer, og blev aldrig hentet igen af hovedfeltet. I alt 103 ryttere fra belgiske, hollandske og tyske hold var til start.
Søndag gik turen til Charleroi i Vallonien, hvor løbet "Fleche Courcelloise" bød på kraftige udfordringer - blandt andet en opløbsstrækning i Pøt Mølle-kaliber, som skulle forceres ikke færre end 12 gange.
Denne gang blev rollerne byttet om, idet Asbjørn Hellemose vandt foran Asbjørn Ravn Rasmussen og en belgisk rytter på tredjepladsen.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 29. marts 2016
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block