Julefodbolden sprængte alle rammer

Image
Julefodbolden sprængte alle rammer
Et glimt fra en af lørdagens kampe i A-rækken. "Gram Vakuum Teknik" møder "Los Amigos". Ingen af holdene nåede dog til finalen. Den resulterede for sjette år på stribe i sejr til "Løverne" - i år dog først efter meget tæt kamp mod "FC International".
Publikum strømmede til julefodbolden i Klank Idrætscenter og sørgede for et stævne afviklet med højt humør.
Produktudvikling og nytænkning skader aldrig. Den sandhed kunne Galten FS Fodbold nikke genkendende til efter et julefodbold-stævne, der slog alle rekorder.
Ikke bare antallet af deltagende hold, som var på hele 113, og dermed også kampantallet - 214 - var rekordhøjt, men også antallet af tilskuere; og den gode stemning sprængte dermed alle rammer.
Hen over weekenden var der i alt 2071 betalende gæster mens alle børn under ti år kom gratis ind. Således er tilskuerantallet langt højere.
Det var ikke mindst indførelsen af den nye E-række, forbeholdt til børnespillere, der satte tryk på Klank Idrætscenter.
»Da E-rækken blev afviklet i Klank-Hallen lørdag formiddag og eftermiddag, var der rigtig mange gæster i hallerne og i foyeren. Stemningen har aldrig været bedre,« fastslår Torben Jensen fra Galten FS Fodbold.
Han fortæller også, at de mange mennesker selvfølgelig betød pres på kiosk- og barpersonalet.
»Der var virkelig drøn på. Men de kom igennem det, og det var helt fantastisk arbejde. Det er sådan nogle oplevelser,  der gør, at jeg glæder mig til næste års arrangement - som i øvrigt er 10. år hvor GFS Fodbold er arrangør,« lyder det fra Torben Jensen.
Ambulance fanget i mudder
Stævnet forløb i øvrigt godt og helt uden uro. Der var blot et enkelt uheld, som krævede professionel assistance.
I D-rækkens semifinale, som stod mellem "KalleSiv & Co" og "Mine Favoritter", kom Mads Steiner uheldigt ind i en tackling, som resulterede i så kraftige smerter i et knæ, at han måtte udgå. Arrangørerne valgte derfor at ringe efter en ambulance.
»Men da ambulancen skulle køre fra hallen, endte den med at køre fast i mudderet.  Mads måtte derfor køres på hospitalet af en anden bil,« beretter Torben Jensen. 
Mindeværdig A-finale
Der blev kæmpet for titlerne i alle finaler, men specielt i A-finalen blev kampen tæt.
»"FC International" havde ingen planer om, at "Løverne" skulle vinde for sjette år i træk,  og det resulterede i, at vi fik den længste og den bedste A-finale i mands minde. Den ordinære kamp endte 2-2, og så skulle der spilles til næste mål for at vinderen kunne findes. Det tog dem omkring 9-10 minutter at få scoret det afgørende mål, og det var Morten Juul, der endte med at blive matchvinder, ved fra egen banehalvdel at skyde bolden over alle og ned i et tomt mål,« fortæller Torben Jensen.
Dermed kunne "Løverne" for sjette år i træk - trætte men glade - hæve pokalen som vindere af A-rækken. 
10 års jubilæum skal blive en kæmpe fest
De i alt 214 kampe og det største julefodboldstævne i historien kom altså godt i mål, og det er således en tilfreds arrangør, der ser frem til næste år.
»Det bliver svært at overgå denne succes, men vi har nu alligevel tænkt os at prøve. Vi har jo 10 års jubilæum næste gang, så vil vi da også gå efter en kæmpe fest af et julefodboldstævne,« siger Torben Jensen og retter en tak til alle frivillige hjælpere og gavesponsorer.
»Uden dem ville stævnet ikke være det samme og de er i den grad med til at fuldende vores julestævne.«
Se flere billeder fra stævnet i Galten Folkeblad 27. december 2014
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-