JM-titler til GFS Boksning

Image
Mikkel Zachariassen fra GFS Boksning forsvarede hermed sin jyske titel fra sidste års jyske mesterskaber for ungdomsboksere.
Mikkel Zachariassen fra GFS Boksning forsvarede sin JM-titel ved de jyske mesterskaber i Boksning for U-15, U-17 og Begyndere.
GFS Boksning havde seks boksere og fire unge talenter kom i kamp ved JM-stævnet, der blev afholdt i Struer.
Der var desværre ikke kampe til Katrine Steffensen og Oliver Kold, da der ikke var var tilmeldt modstandere i Katrines vægtklasse mens Olivers modstander udeblev fra turneringen. De to stod således tilbage som mestre uden kamp. Alligevel er tilmeldingen til JM vigtig af hensyn til videre deltagelse ved DM senere på foråret.
Daniel Embregts var første Galten-bokser i kamp om lørdagen. Han mødte Frederik Giragosean fra Aarhus ABK, men en alt for passiv start af Daniel blev straffet af kamplederen, som stoppede kampen.
Næste GFS-bokser i aktion var Andreas Andersen. Han vandt semifinalen over Morten Givskov fra BK Vitus Horsens med dommerstemmerne 4-1, og var klar til finalen søndag.
Stefan Mikkelsen er sidste fighter fra GFS ved lørdagens indledende runder. Her skulle han møde Rolf Hauge fra Esbjerg BBK.
Stefan boksede klogt og før sidste omgang førte Stefan med tre point, men kampen vendte og modstanderen lagde stærkt ud i tredje omgang, hvor Stefan omvendt gik i stå og taber omgangen og i sidste ende kampen 14-21. En helt igennem godkendt kamp af Stefan, som endnu mangler rutinen til at disponere sin indsats.
Hårdt ramt
Ved søndagens finalestævne havde GFS to boksere i en JM-finale.
Andreas Andersen, Galten FS skulle i sin finale møde Christian Lykke fra A Olympia. Desværre for Andreas, blev han ramt hårdt i første omgang, og måtte en tur i gulvet. Og som reglerne foreskriver, skal en U-15 kamp stoppes og afgøres på point, hvis kamplederen mener, at der skal tælles over en af bokserne. Andreas tabte således finalen på point.
Mikkel Zachariassen, GFS Boksning gik direkte i finalen mod Sanel Osmanovic, Varde AK.
Mikkel var toneangivende hele kampen igennem, og i tredje og sidste omgang satte han tingene på plads, og vandt kampen overbevisende med cifrene 16-8.
Mikkel Zachariassen forsvarede hermed sin jyske titel fra sidste års mesterskaber.
Ifølge Palle Kaiser fra GFS Boksning er der flere kampe i vente til de lokale boksere.
Blandt andet vil Varde, som afholder stævne den 9. marts, gerne have Mikkel til at bokse en revance kamp.