Harlev-talent skriver kontrakt med FC Midtjylland

Image
Harlev-talent skriver kontrakt med FC Midtjylland
19-årige Kristina Sommers har fået ro til at fokusere på sit håndboldspil og udvikle sit talent, efter at hun for nylig skrev kontrakt med FC Midtjylland.
Håndboldspilleren Kristina Sommer fra Harlev har succes med både lands- og klubhold.
For håndboldtalentet Kristina Sommer fra Harlev var det en stor oplevelse, da hun i sommer var en del af det danske U19-landshold, der vandt EM-bronze. Nu har den 19-årige højre fløj-spiller skrevet kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2016.
»Det betyder meget. Det giver sådan en ro, at man ved, at de tror på en. Nu skal jeg bare kæmpe for hvert minut og sørge for at blive ved med at udvikle mig, så jeg kan kæmpe mig til mere spilletid,« siger en ambitiøs Kristina Sommer.
Med den midtjyske klub er der ikke tale om noget nyt bekendtskab for Kristina, der har gået på både efterskole og college i Ikast og har spillet på FC Midtjyllands ungdomshold i snart fem år. Hun giver klubben en stor del af æren for, at hun i sommer blev udtaget til det danske U19-landshold.
Deltagelsen på U19-landsholdet var en stor oplevelse.
»Det var helt vildt fedt at være med på ungdomslandsholdet. Særligt det at spille på hjemmebane, hvor der var opbakning uanset om det gik den ene eller den anden vej,« fortæller Kristina Sommer, der var med til at hive en bronzemedalje hjem.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 22. oktober 2013 via e-paper-linket i venstre side
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-