Harlev-stafet givet videre

Image
Harlev-stafet givet videre
Der var fælles nedtælling inden første hold løbere blev sendt af sted ved Harlev-stafetten.
Vandrepokalen i Harlev stafetten skiftede søndag den 16. september hænder, da et af de debuterende hold i en flot tid satte tidligere års vindere til vægs. 
Det blev holdet ”kortklubben” der løb med den samlede sejr og dermed kan kalde sig Harlevs hurtigste hold de næste 12 måneder.  
Inden selve løbet blev sat i gang, blev alle løberne varmet godt op ved den fælles opvarmning, som Dorte Møller stod for med masser af energi og smil. Og det var meget kendetegnende for Harlev Stafetten. 
Med fælles nedtælling blev første hold løbere sendt af sted på den 2,7 km lange rute. Og efter mindre end 10 minutter var første løber i mål og klar til at sende næste løber af sted. 
I alt deltog 19 hold, og alle så ud til at have en dejlig eftermiddag i selskab med venner og familie. 
God opbakning
Der blev brugt masser af energi, og selvom det godt kunne føles hårdt nogle steder på ruten, var løberne glade. Og smilene blev ikke mindre, da løberne kom i mål efter at have gennemført stafetten, og der var frisk frugt og vand til alle deltagere sponsoreret af lokale firmaer. 
- Det var rigtig dejligt at se så mange familier havde valgt at bruge søndag eftermiddag til at komme ud og motionere med hinanden, udtaler Steffen Boye Sørensen, formand for Harlev Løb og motion. 
- Det har været fantastisk at mærke den opbakning, der har været fra sponsorer, der har bidraget med frugt, vand og præmier til vinderholdene, samt vores frivillige hjælpere. 
Gentages til næste år
Der er i Harlev løb og motion – både i bestyrelsen og blandt medlemmerne vilje og gejst til at udvikle Harlev Stafetten, og gøre den til en tradition, hvor familier, motionister og de mere garvede løbere kan mødes og få en hyggelig dag med løb. 
- Harlev Stafetten er for alle, store som små. Det vigtigste er, at alle får en sjov dag, og samtidigt får lidt motion fortæller Niels Sørensen, der er løbeinstruktør i Harlev Løb og motion. 
- I Harlev Løb og motion glæder vi os allerede til at arrangere stafetten til næste år, hvor vi håber, at endnu flere vil deltage i en sjov og hyggelig stafet, siger genopliverne af stafetten Frank Thøgersen og Torben Olesen. 
Vinderne
Harlev Stafetten 2012 blev afviklet med følgende vindere: 
Hurtigste hold blev Kortklubben: Anders Thøgersen, Magnus Nielsen, Matin W. Hjørngaard og Anders Rieks.
Hurtigste kvinde: Anne Louise Rostbøll Hansen. Hurtigste mand: Martin Wang Hjørngaard. Hurtigste barn: Kasper Sommer.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-