Harlev har en Nordisk Mester i udspring

Image
Harlev har en Nordisk Mester i udspring
Niklas Nybro Sørensen (t.v.) og Martin Bang Christensen iklædt de mange NM-medaljer. De to udspringere fra Harlev noterede sig for syv at i alt 10 medaljer til Danmark ved NM.
To udspringere fra Harlev var repræsenteret på det danske juniorlandshold ved de nylige afholdte Nordiske mesterskaber i udspring i Greve. Det resulterede i en massiv medaljehøst.
I kamp med de bedste udspringere fra Norge, Finland, Sverige og Danmark vandt 13-årige Martin Bang Christensen fra Harlev guldmedalje på platform (5 og 7,5 meter), hvor han viste høj international klasse. Det blev desuden til en bronzemedalje på 1 meter vippe og en bronzemedalje på 3 meter vippe. Det var årets sidste konkurrence. Næste år skal Martin konkurrere i samme årgang som sin klubkammerat, 14-årige Niklas Nybro Sørensen, ligeledes fra Harlev.
Niklas Nybro Sørensen scorede hele fire medaljer ved NM. Det blev til en flot sølvmedalje i syncro i rækken for 14-15 årige sammen med en udspringer fra Lyngby, og de to vandt også bronzemedalje i syncro i herrerækken. 
Ligeledes opnåede Niklas også en bronzemedalje på 3 meter vippen, og igen en bronzemedalje på 1 meter vippen. Da Niklas fortsat kan konkurrere i samme årgang næste år, er der basis for en endnu bedre medaljehøst næste år.
Danmark vandt i alt 10 medaljer ved NM. Heraf blev de syv hjemført af de to udspringere fra Harlev.
Næste år venter der de unge udspringere en stribe internationale konkurrencer i bl.a. Holland, Norge, Sverige, Tyskland og Østrig.
 
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block