Guld og sølv til Stjærs håndboldpiger

Image
Guld og sølv til Stjærs håndboldpiger
Stjær Boldklubs satte sit præg på DGI's udendørs mesterskaber i håndbold, der i weekenden blev afholdt i Hirtshals. 
Stjærs U12-piger, som efterhånden regnes for et af de bedste hold i Kreds 5 i denne årgang, levede fuldt ud op til forventningerne og sikrede sig sølv efter at have gået ubesejret gennem alle puljekampe og efterfølgende vundet stort over Billund i semifinalen. Holdet blev dog slået i finalen af et suværent godt spillende Ikast-hold, der ikke havde ladet mange mål gå ind i hele turneringen. Så efter at have sundet sig ovenpå nederlaget, var der glæde hos pigerne over sølvmedaljen. 
Den helt store overraskelse kom dog, da Stjær U10-piger vandt guldmedaljer efter en meget spændende finale mod Åstrup-Hammelev, som blev slået med 4-2. 
Stjærpigerne leverede en fantastisk indsats i forsvaret, hvor Laura samtidig stod en meget flot kamp i målet. I de indledende puljekampe havde U10-pigerne vundet 3 kampe og spillet en kamp uafgjort, og dette var nok til at sikre sig en plads i finalen.
For disse U10-piger var der tale om deres første stævne og flere af dem er først kommet i gang med at spille håndbold indenfor det sidste halve år, hvilket gør deres præstation endnu flottere.
Fantastisk opbakning
Allerede fredag aften gjorde en stor gruppe af Stjær-pigernes tilhængere deres indtog i Hirtshals, da mange havde valgt at tage turen op i det nordjyske og følge pigernes håndboldkampe. I løbet af lørdagen kom flere til, og da det så rygtedes lørdag, at begge Stjær-hold havde en chance for at nå finalerne, så dukkede der endnu flere op søndag morgen, hvor de afgørende kampe begyndte. 
Flot modtagelse i Stjær
Da pigerne vendte tilbage til Stjær sent søndag eftermiddag, var skolens parkeringsplads fyldt med mennesker, der ville fejre de to hold og deres trænere samt ønske tillykke med de flotte resultater. En uforglemmelig weekend for en flok stolte, glade og trætte håndboldpiger fra Stjær Boldklub.
 
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-