GFS kiksede oprykning

Galten FS’ drømme om igen at få et herrehold i 3. division glippede i denne omgang. Holdet tabte torsdagens afgørende kamp mod Silkeborg-Gødvad om andenpladsen i puljen, der ville give adgang til oprykningsspillet.
Længe så det ellers godt ud for Galtens helte. Gennem første halvleg var holdet i store perioder foran med fire mål og ved pausen var optimismen i behold, men som anden halvleg skred frem kneb det i stadig højere grad. Kampen blev pludselig mere tæt og intens, fejlprocenten højere og mod midten af halvlegen, da kampen stod i vippede, var marginalerne heller ikke med Galten.
Fra der resterede et kvarters spil fik Silkeborg-Gødvad endegyldigt overtaget. 11 minutter før tid var udeholdet i 23-21-føring og i takt med at et flertal af Galtens afslutninger endte på træværket eller blev pareret af Silkeborg-Gødvads målmand så anede man hvor det bar hen, da stillingen med syv minutter tilbage var 25-21.
Æres skal Galten-spillerne for at kæmpe for sagen - mod kampens slutning især Christian Berger på stregen, men resultatmæssigt skulle det vise sig at være skønne spildte kræfter. Kampen sluttede 30-26 i Silkeborg-Gødvads favør, men hjemmeholdets andel af de flere hundrede tilskuere i Galten-hallen kunne om ikke andet glæde sig over at have været vidner til en medrivende kamp.