Galten-pige på landsholdet

Image
Galten-pige på landsholdet
»Sådan måtte det næsten gå,« tænker mange fodboldkyndige formentlig ved nyheden om at Laura Østergaard fra Galten er blevet udtaget til Danmarks U16-fodboldlandshold. Lige fra barnsben har Laura udmærket sig ved eminent boldkontrol og forståelse for spillet.
15-årige Laura Østergaard er udtaget til U-16 fodboldlands-holdet, og deltager i UEFA Development Tournament i Polen.
Laura Østergaard trådte sine første fodboldstøvler i Galten FS, da hun endnu kun var 5 år og gik i børnehave. Det stod dog hurtigt klart, at hun kan noget helt unikt på fodboldbanen.
En lille, men hurtig, venstrebens-spiller med blik for spillet og en fantastisk boldkontrol, har kendetegnet hende lige fra starten. 
Laura har altid spillet med de piger, der var ældre og større end hende, men det har aldrig været et problem, for viljen er stor. Da Gyvelhøjskolen for et par år siden deltog i Ekstra Bladets skoleturnering var Laura med på ”dispensation” eftersom hun kun gik i 6. klasse, og turneringen normalt kun er for overbygningen.
Fast på klubholdet
Laura spillede i GFS, indtil hun som 13-årig skiftede til større udfordringer og mere kampmodstand i storklubben Skovbakken i Risskov. Her blev hun fra start fast spiller på venstre kant på klubben U-15 pigemesterhold, en plads hun stadig spiller. Dog blev hun rykket op til U-18 DM sidste efterår, og træningsmængden er rykket med, så hun i dag træner fire gange om ugen, startende fra først i januar og frem til jul, kun afbrudt af 14 dages sommerferie. 
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 13. august via e-paper-linket i venstre side
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-