Galten FS-oprykning til serie 3 og serie 4

Image
Galten FS-oprykning til serie 3 og serie 4
Galten FS' serie 4 og serie 5 herresenior-fodboldhold er rykket op - til henholdsvis serie 3 og serie 4 til den kommende sæson. 
Dette er en realitet efter en rigtig flot sæson, hvor begge hold er gået ubesejret gennem puljerne. Blandt andet med en 9-3 sejr til Galten FS  på Jysk Park i Silkeborg.
»Vi er rigtig glade for de gode resultater for begge hold og det er et fantastisk fællesskab vi har fået opbygget mellem holdene på banen og især i omklædningsrummet efter træning og kampe. Det er vigtigt vi bygger videre på den positive historie og skaber en ny kultur i Galten FS,« fortæller træner René Ipsen som tiltrådte i januar som træner for både serie 4 og serie 5.
»Vi har trænet hårdt hele vinteren og gutterne skal have stor ros for opbakning til træningen og det hårde arbejde de har lagt i sæsonen. Vilje, fight og fælleskab har været nøglen til oprykningerne i denne sæson. Der er kommet mange nye spillere til og vi har været en god blanding af rutinerede og unge spillere på vores hold. De har gjort det fantastisk,« sammenfatter René Ipsen og konstaterer at der skal arbejdes hårdt for at blive i de nye rækker.
Læs Galten Folkeblad 24. juli 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block