Fire medaljer til SSIF ved DM for ungdom

Image
Christian Hæstrup på guldkurs ved DM for ungdom.
10 kæmpere fra Sjelle-Skjørring IF judo har været til DM for Ungdom. Stævnet blev afholdt i Ry.
Om lørdagen blev A-rækkerne afgjort. Klubbens deltagerevandt 1 guld, 1 sølv og 2 bronze medaljer.
I -35 kg klassen var Sjelle godt repræsenteret.
Marcus Buch Schjøth og Asbjørn Larsen mødte hindanden om bronzekampen, som Marcus vandt.
Christian Hæstrup, gjorde rent bord i -66 kg klassen og vandt guld. Sidste år vandt Christian guld i -60 kg-klassen.
I U15-klassen (-40 kg) scorede Cathrine Hæstrup sølv
Benjamin Troest Kjeldsen fra Herskind, en af klubbens tidligere medlemmer, der i dag træner i PI judo København (Politiets judoklub) vandt guld i U21 -81 kg og bronze i åbenvægtklasse.
Om søndagen var det B-rækkerne, som er forbeholdt deltagere der maksimalt har deltaget i stævner op til 2 år.
Her blev det til bronze for Malte Bødskov, der var afsted til turnering for fjerde gang og havde en rigtig god dag. Han blev nummer to i sin pulje og gik videre, tabte semifinalen og vandt bronze.