Fire Galten-boksere sikrede sig diplom-status

Image
Fire Galten-boksere sikrede sig diplom-status
De fire Galten-boksere ved diplomstævnet i Aalborg: David Shahiary, Joachim Berg, Lukas Knudsen og Mark Højfeldt.
BK Galten deltog forrige lørdag ved et diplomstævne i Sol-sidehallen, Aalborg.
Alle fire boksere, David Shahriary, Joachim Berg, Lukas Knudsen og Mark Højfeld, kom hjem med et diplom. Et diplom er et bevis for, at bokserne nu besidder den tekniske kunnen, der skal til for at komme i gang med at bokse rigtige kampe. Især Mark Højfeld imponerede. Mark har kun bokset i knap tre måneder. Alligevel gik han til modstanderen fra den arrangerende klub AK Jyden med stor fightervilje.
Mark udnyttede sin fysiske styrke med dybe hooks til kroppen af den tungere modstander. En fysisk hårdt bokset kamp, hvor ingen af bokserne gav sig.
Mark har ikke fighterviljen fra fremmede. Han er i familie med den tidligere landstræner Jean Schmücker, som har opfostret mange kendte boksemestre, blandt andet den tidligere danske mester og OL-deltager Hans Henrik Palm.
»Boksesæsonen er  ved at være slut for denne gang. Det har været en fremgangsrig sæson med tilførsel af nye talenter. BK Galten har i skrivende stund fire diplomboksere, to kampboksere og flere nye talenter på vej,« konstaterer Palle Kaiser fra BK Galten.
Hverken boksere eller motionister i klubben får lov til at ligge på den lade side. Sommertræningen  fortsætter, og der bliver kun holdt pause i juli.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-