Dobbelt guld til SSIF ved Danish Open i judo

Image
Dobbelt guld til SSIF ved Danish Open i judo
Amira Sadek, Cathrine Hæstrup og Thomas Hansen med medaljerne ved Danish Open i judo.
Sjelle-Skjørring hentede tre  medaljer ved den første udgave af Danish Open i judo i forrige weekend.
Med cirka 500 tilmeldte kæmpere fra 12 nationer var der tale om landets største judoturnering fordelt over fire kamparealer i Spektrum-hallen i DGI huset i Vejle.
Sjelle Skjørring IF stillede med fem kæmpere: Malte Bødskov, Niclas Lindholm, Amira Sadek, Thomas Hansen og Cathrine Hæstrup.
Malte og Niclas kæmpede det bedste de havde lært, men var desværre ikke i stand til at blande sig i striden om medaljerne.
Anderledes gik det for Amira. I U15-kategorien over 57 kg. I sin første kamp mødte hun en stærk hollænder og kampen bølgede frem og tilbage, men efter tre minutter afgjorde Amira kampen til egen fordel med et kast til fuld score, ippon. 
De efterfølgende kampe gjaldt danske modstandere. Amira gjorde rent bord og tog guldet hjem.
Stærk finne kom på tværs
Thomas Hansen (senior -81 kg) mødte i de to første kampe henholdsvis en nordmand og en englænder. Thomas besejrede dem begge. 
I tredje runde, semifinalen var Thomas oppe mod en meget stærk finne som han måtte se sig slået af.  Finnen viste sig at være den senere guldvinder. 
Med nederlaget var Thomas henvist til de såkaldte repecharge-kampe hvor han fik mulighed for at kæmpe om tredjepladsen og dermed bronzemedaljen. I overbevisende stil vandt Thomas sin bronzekamp over en englænder og kunne dermed gøre krav på sin medalje.
Cathrine klarede tungere modstandere
Cathrine stillede til start i U18 -70kg. hvilket er en vægtklasse over hendes normale, der er -63 kg. Det ændrede dog ikke ved Cathrines intentioner om at vinde guldmedalje. 
Igennem sine kampe viste hun stort overskud, kæmpede klogt og med overblik med det ønskede resultat til følge således at Cathrine hjemtog klubbens anden guldmedalje ved Danish Open.
Læs Galten Folkeblad 20. februarr 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block