Chef for talent-samarbejde besøger Galten FS

Image
Chef for talent-samarbejde besøger Galten FS
Chefen for AGF's talentsamarbejde, Rasmus Stenild lægger 8. marts vejen forbi Klank for en træningssession med 12-14 udvalgte U10-drenge fra Galten FS.
Tirsdag d. 8. marts kl. 17.00-18.30 får Galten FS' U10 fodbolddrenge besøg af AGF's chef for talentsamarbejdet i Østjylland, Rasmus Stenild.
Som et led i bestræbelserne på at styrke samarbejdet mellem Galten FS og AGF og som en del af en læringsproces for Galtens FS' U10-drenge, har træneren for disse drenge, René Falkenberg, inviteret chefen for AGF's talentsamarbejde Rasmus Stenild til Galten.
Formålet med besøget er at undervise drengene i nogle af de øvelser, som gør ungdomsspillerne i AGF bedre, og samtidig at give drengene et billede af, hvad der fremover forventes af dem, hvis man skal udvikle sit talent og ikke mindst styrke sine drømme om at blive fodboldspiller på et højt plan.
Rasmus Stenild har igennem mange år arbejdet og haft ansvaret for at styrke samarbejde mellem de østjyske klubber og AGF. Det har resulteret i et meget bredt samarbejde i regionen, hvor ikke færre end 66 klubber i dag arbejder sammen med AGF om rekruttering af østjyske talenter. 
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 23. februar 2016
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-