Casper er danmarksmester i motocross

Image
Casper er danmarksmester i motocross
Det var en lettet og meget glad Casper Nielsen, der forleden fik guldmedaljen om halsen efter en sæson med seks spændende DM-afdelinger.
Casper Nielsen fra Skovby, er stolt og meget glad. Han har netop fået titel af danmarksmester i motocross. 
Målrettet træning og en mere seriøs indstilling har båret frugt for 15-årige Casper Nielsen fra Skovby. Forrige søndag kørte han sidste afdeling af DM og kørte efter seks afdelinger en flot og meget overbevisende sejr i hus. Dermed kan han nu kalde sig danmarksmester i motocross i klassen 125 cc, junior 13-18 år. 
- Det er jeg mega-glad for. Det er ret fedt at kunne sige, at man er den bedste i Danmark. Det er fedt, når man har brugt så meget tid på at træne til det, at det giver noget igen, siger Casper Nielsen.
Casper har været oppe imod 70 andre unge kørere i samme kategori, og det har været ualmindeligt spændende undervejs. Blandt andet da Casper i 4. afdeling fik motorstop og måtte løbe i mål med sin cykel.
Overbevisende sejr
Femte afdeling på hjemmebanen i Randers bød også på lidt mere drama, end Casper havde ønsket. Her væltede han i starten af første heat og kom betydeligt bag ud. Han havde derfor pludselig en meget stor udfordring foran sig. Men Casper fik bevist sit store talent, da han kæmpede sig op fra en placering som nr. 30 til at køre over målstregen som nr. 3. 
Nerverne sad derfor også helt uden på tøjet, da Casper kørte den sidste afdeling af DM i Svendborg for nylig. Det, til trods for at han forinden havde et solidt forspring i den samlede stilling med hele 23 point ned til nr. 2. 
- Jeg var meget nervøs. Jeg har aldrig prøvet at vinde DM individuelt før, fortæller Casper, der derfor valgte at køre stabilt fremfor at satse, og den strategi gav pote. Selvom han dermed ikke var først over målstregen i dagens to heats, var præstationen og de samlede points rigeligt til at trække sejren i hus. Alligevel skulle han lige være helt sikker, da han passerede målstregen.
- Jeg råbte til min far, om jeg havde vundet, og han svarede "JA", fortæller en glad Casper Nielsen, der efterfølgende blev fejret med manér af familie og venner. 
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 9. oktober 2012
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-