Atletiktalent fra Harlev i hårfin kamp mod uret

Image
Atletiktalent fra Harlev i hårfin kamp mod uret
16-årig atletikudøver fra Harlev mangler kun hundrededele af sekunder i at komme til ungdoms-VM i Columbia.
I øjeblikket går 16-årige Steffen Udengaard Knudsen til eksamen i 9. klasse på Næshøjskolen i Harlev.  Efter sommerferien starter han på Marselisborg Gymnasiums Team Danmark-linien.
Parallelt med eksamenslæsningen har Steffen imidlertid også en anden "eksamen" at bestå. Her gælder det hundrededele af sekunder idet Steffen er mere end tæt på at kvalificere sig til juli måneds Ungdoms VM i Atletik i Cali, Columbia. 
Steffen vil gerne kvalificere sig i 100 og 200 meter-løb. Hans personlige rekord på 100 meteren er 10,95 og kravet er 10,90. Tilsvarende er hans personlige rekord på 200 meteren 22,27 og kravet er 22,25, så det er meget små marginaler der skal forbedres. Håbet er at det lykkes ved et stævne i Hvidovre i førstkommende weekend.
»Jeg tror på det kan lykkes, så længe vejret er på min side, men hvis det ikke lykkedes i Hvidovre, så har jeg da heldigvis flere chancer,« siger Steffen med henvisning til de vestdanske mesterskaber i Skive og endelig Världsungdomsspelen på Ullevistadion i Gøteborg primo juli. 
Fravalgte fodbolden for atletikken
Steffen bor i Harlev med sine forældre Brian og Marianne Udengaard Knudsen. Storebroren, Søren spiller fodbold og går på gymnasiet i 2.g. Tilsvarende er og har Steffen også været en meget talentfuld fodboldspiller. Han spillede en overgang i AGF, men blev træt af det. 
»Da han ønskede at stoppe til fodbold, sagde vi som forældre, at han skulle dyrke noget idræt, og så valgte han atletik,« fortæller Marianne Udengaard Knudsen.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 9. juni 2015
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-