Over 60 bilister snuppet af politiet på og omkring Herningmotorvejen

Image
Færdselsafdelingen ved Sydøstjyllands Politi havde travlt med bødeblokken i weekenden. Foto: Rigspolitiet

En ung århusiansk bilist blev midtpunkt i et bizart hændelsesforløb da Sydøstjyllands Politi lørdag og søndag gennemførte en målrettet færdselsindsats.

Der var mildt sagt ikke spildte kræfter da Færdselsafdelingen ved Sydøstjyllands Politi i weekenden gennemførte en målrettet færdselsindsats på Herningmotorvejen samt omkringliggende veje i Skanderborg Kommune.

»Indsatsen gav anledning til både almindelige og mere atypiske sager,« fortæller Jesper Englund vicepolitiinspektør samt fungerende leder af hunde- og færdselscenteret ved Sydøstjyllands Politi.

Til kategorien "mere atypisk" hører en episode lørdag. Hør bare:

»En ungersvend bliver målt til at køre 170 km/t i en 130 km/t-zone. Da vi standser og tjekker ham og køretøjet, viser det sig, at nummerpladerne er efterlyst og de inddrages,« fortæller Jesper Englund.

Bilisten bliver "grounded" og skal hentes af en kammerat mens politiet kører fra stedet og fortsætter færdselskontrollen. Den unge mand vælger imidlertid at fortsætte kørslen idet han 10 minutter senere bliver set af en anden patrulje, nu uden nummerplader, og denne gang med 160 km/t i en 110-zone.

Bil konfiskeret og bilist direkte i fængsel

»Bilisten bliver eftersat og vedkommende forsøger at køre fra politiet ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 10. september 2019

gsc

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block