Kamera fundet på dametoilet ved håndboldstævne

Image

Lørdag ved 10-tiden blev et lille kamera fundet monteret under en håndvask på et dametoilet på Skovbyskolen.

I weekenden blev der afviklet Skovby Cup i håndbold med 360 voksne deltagere. Kampene blev spillet lørdag i Klank-hallerne mens der fredag aften var fest i Skovbyhallen, der ligger i umiddelbar tilknytning til Skovbyhallen

Ifølge lokalbetjent Orla Aagaard var kameraet forsynet med en bevægelsescensor og var rettet direkte mod toiletkummen.

»Kameraet har tilsyneladende siddet der fra fredag eftermiddag til lørdag ved 10-tiden,« fortæller Orla Aagaard.

Han bygger sin formodning om, at kameraet ikke har siddet der tidligere end fredag eftermiddag på at rengøringspersonalet i givet fald ville have opdaget kameraet.

»Det er en sag vi tager meget alvorlig. Nu skal vi have undersøgt kameraet og SD-kortet (kameraets data-enhed, red.), men jeg er lidt fortrøstningsfuld. Når kameraet har et SD-kort så har jeg en forventning om, at optagelserne ikke er noget der går direkte på internettet, hvilket man naturligvis har frygtet.«

Galten FS rådede over lokaler på Skovbyskolen i forbindelse med stævnet og stævneledelsen orienterede straks de relevante parter.

»Da kameraet blev fundet  blev det fjernet, sikret, puttet i en pose og sagen videregivet til politiet. Skoleledelsen blev selvfølgelig også orienteret med det samme,« siger Lars Jørgensen, formand for håndboldafdelingen i Galten FS.

På Skovbyskolen har man ingen mistanke om, at kameraet kan have siddet der i længere tid end i den angivne periode.

»Vi har efterfølgende lavet kontrol på hele skolen om noget lignende forefindes andre steder. Det gør det ikke. Vore rengøringsmedarbejdere er dagligt rundt ved alle sanitetsinstallationer og ville have fundet, hvis der havde siddet noget tidligere,« siger Skovbyskolens viceskoleleder Kim Skjærbæk.

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block