Fire indbrudstyve pågrebet i Skovby

Image

Snarrådig reaktion fra anmelder og politi førte sent tirsdag aften til anholdelse af fire indbrudstyve i forbindelse med et indbrud hos virksomheden Scan Underlays afdeling på Bizonvej i Skovby.

Klokken 22.58 modtog politiet en anmeldelse om, at der via videoovervågning kunne ses flere hætteklædte mænd i bygningen mens en mørk bil holdt udenfor.

Patruljer fra både Østjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi var fremme i løbet af få minutter og omringede fire mænd, der blev pågrebet.  Tre på virksomheden og en på en mark syd for virksomheden idet vedkommende forsøgte at løbe fra stedet.

Tyvene havde skaffet sig adgang via en opbrudt port. I tyvenes bil fandt politiet tyvekoster fra virksomheden i form af en industristøvsuger og diverse el-værktøj til en samlet værdi på anslået 25.000 kroner. Ved ransagningen af bilen fandt politiet desuden 49,5 gram hash og to gram skunk.

Gerningsmændene var tre mænd fra Viby på hhv. 32, 33 og 34 år samt en 38-årig mand fra Århus C. Flere af mændene er i forvejen kendt af politiet for berigelseskriminalitet, hvorfor politiet ville undersøge om der var grundlag for en varetægtsfængsling.

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block