Zumbadans for en hjertestarter til Klank Hallen

Image
Zumbadans for en hjertestarter til Klank Hallen
En times zumba på en weekend-formiddag er god motion og samtidig bidrager man til et godt formål. I øjeblikket gælder det en hjertestarter til Klank Hallen.
Zumba for velgørenhed i Skovby gav 8.331 kroner til Kræftens Bekæmpelse. Nu danses der til fordel for indkøb af er hjerte-starter til Klank Hallen.
Siden midten af september er der hos Zumba og Fitness House i Skovby blevet danset, svedt, pustet og leet til fordel for Kræftens Bekæmpelse. 
Det lokale motionscenter med Malika Maria Schmidt i spidsen har taget initiativ til zumba-træning for alle, hvor deltagerbetalingen på ti kroner pr. gang doneres til en god sag, og de seneste seks uger har målet for indsamlingen således været Kræftens Bekæmpelse.
- Det er lykkedes os at indsamle kr. 4.165,50, og med økonomisk sponsorstøtte fra virksomheden Scanex A/S, som fordoblede beløbet, blev der doneret kr. 8.331,00 til Kræftens Bekæmpelse, siger Malika Maria Schmidt.
Hjertestarter til Klank Hallen
Den nye og velgørende sag, der frem til jul samles ind til, er en hjertestarter til Klank Hallen på Baunevej i Skovby.
Klank-anlægget er hyppigt besøgt af mange forskellige sportsudøvere. Her kommer fodboldspillere, håndboldspillere, gymnaster, badmintonspillere, dansere  etc.
- Der er mange, der har deres daglige gang i og omkring hallen. Med den store aktivitet er det bestemt formålstjeneligt, at der kommer en hjertestarter i hallen, siger Malika Maria Schmidt, der fortæller at indsamlingen hilses velkommen af ledere og brugere.
Sponsorer fordobler
Også til hjertestarter-projektet har Malika skaffet sponsorer, der som konceptet lyder, fordobler det beløb zumba-undervisningen indkasserer fra deltagerne. Virksomheden AVK International samt Sparekassen Østjyllands Galten-afdeling, er begge økonomiske sponsorer til dette projekt. Scanex A/S vil fortsat stille lokaler til rådighed på Hjaltevej 1 i Skovby.
Velgørenhedszumba er for alle over 16 år. Prisen for deltagelse er 10 kroner og gerne mere,  som går ubeskåret til projektet. 
Næste arrangement er søndag den 13. november fra kl. 10.00-11.00. Se i øvrigt www.zumbafitnesshouse.dk for datoerne uge for uge.
jlc
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block