VM-succes har givet tilgang i Stjær Boldklub

Image
Der er udsigt til flere håndbold-kammerater på børneholdene i Stjær Boldklub i kølvandet på Danmarks succes ved håndbold-VM. Fotoet her er fra et børnestævne i klubben i fjor.

Knap nok havde de danske håndboldherrer vundet VM-guld i Herning, før Stjær Boldklubs håndboldafdeling kunne mærke effekten i form af spillertilgang.

»Kun to dage efter, at medaljerne kom i hus, er der dukket nye håndboldspillere op i børneafdelingen, og vi ved at flere vil dukke op de næste uger, for vi har haft flere henvendelser fra forældre, der har børn, der gerne vil til at spille håndbold i Stjær,« fortæller håndboldafdelingens turneringsleder Annette Thorsted og konstaterer at tilgangen af nye spillere falder godt i tråd med de aktiviteter klubben har sat i gang i det nye år, hvor der bliver sat fokus på børnehåndbolden.

Børnehåndbolden styrkes

Blandt andet har klubbens ungetrænergruppe netop startet et kursusforløb, der vil vare hele foråret.

»Vi vil styrke børnehåndbold i Stjær, og derfor har vi aftalt med Dansk Håndbold Forbund, at deres lokale konsulent Lars Møller, som også er assistenttræner i BSV, bl.a. skal støtte vore unge trænere, så de er klar til at modtage flere børn, som gerne vil spille håndbold,« fortæller John Haarup Laursen fra Stjær Boldklub og tilføjer.

»Den 25. februar kommer ligaherrerne fra Skanderborg Håndbold på besøg i Stjær, hvilket man er meget velkommen til at overvære. Derudover vil et par stykker af spillerne fra Skanderborg efterfølgende træne med klubbens u10- og 12-spillere.«

Efter sommerferien – i uge 32 – vil Stjær Boldklub være arrangører af en af DHF's håndboldskoler.

Læs Galten Folkeblad 5. februar 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block