To venner har åbnet ny bilforretning i Skovby

Image
Frederik Corell (tv.) og René Pelle har åbnet Bil-fabrikken på Engvangsvej 53 i Skovby.

Frederik Corell og René Pelle er duoen bag en ny lokal bilforretning.

I mandags åbnede en ny bilforretning i lokaler på Engvangsvej 53 i Skovby. Navnet er Bil-fabrikken, men det er nu ikke fordi et nyt bilmærke skal produceres i lokalområdet, men de to indehavere, 28-årige Frederik Corell og 24-årige René Pelle synes, at forretningsnavnet klinger godt.

Med åbningen udlever duoen en fælles drengedrøm

»Det startede for syv år siden med et kollegaskab, som hurtigt blev til et nært venskab. Nu kan vi også tilføje et partnerskab. Sammen har vi en stor passion for biler og alt der hører til,« lyder det fra Frederik og René.

Begge er udlært som bilsælgere hos Bilernes Hus i Silkeborg, hvor de arbejdede i henholdsvis fem og syv år. Det seneste halve år har de virket som sælgere hos Ejner Hessel, og nu bliver basen Skovby.

»Vi synes, at Galten har en attraktiv beliggenhed. Her bor mange mennesker, og samtidig er det mellem Århus og Silkeborg. Vi håber at få en god opbakning og at de lokale vil give os en chance,« siger Frederik.

Lokale samarbejdspartnere

Bil-Fabrikken er en ren bilhandel, uden eget værksted. Til service- og værkstedsopgaver vil man gøre brug af lokale samarbejdspartnere.

»Vi blev hurtigt enige om at navnet Bil-Fabrikken klingede godt, deraf navnet. Selv om vi ikke laver biler, var det et lidt anderledes navn, som der kan bygges videre på til en forhåbentlig stor forretning på sigt,« siger Frederik

Hvordan vil I adskille jer fra mængden?

»Det vil vi gøre ved ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 3. august 2022

Del på
Jensine

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-