Unge fik globalt udsyn

Image
Unge fik globalt udsyn
Christian Brændgaard ved besøget i Galten-Skovby Rotaryklub, hvor han fortalte om sommerens oplevelser som udsendt på ungdoms-camp.
Oplevelser for livet, nye venskaber, globalt udsyn, udfordringer, socialt sammenspil, sprogtræning, netværksforståelse og meget andet.
Udbyttet af tre lokale unges sommercamp 2018 imponerer. De tre lokale unge, Christian Brændgaard, Signe Bøtker-Nielsen og Laura Skov, der i sommers var udsendt med Galten-Skovby Rotaryklub til forskellige europæiske destinationer mødte i mandags op i klubben for at berette om deres oplevelser. 
Det var tre meget begejstrede rejsedeltagere der på skift indtog podiet for at berette om turens ”highlights”, i form af fotos og supplerende fortællinger.
Laura havde været i Schweiz, Christian i Holland og Signe i Tyskland.
De unge var enige om at de havde fået en enestående og uforglemmelig oplevelse i fællesskabet med de øvrige internationale deltagere. 
Mange ny venskaber, sproglig træning (camp-sproget er primært engelsk), kulturelle indtryk bl.a. gennem opholdet ved værtsfamilierne, en masse sjov og hygge var udbyttet.
Læs Galten Folkebladm 11. september 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block