Uddannelsesmesse: Mød en Mulighed

Image
Skovby Møbler er blandt de lokale virksomheder som tidligere har været repræsenteret på uddannelsesmessen 'Mød en Mulighed'.

Lokale virksomheder inspirerer lokale afgangselever til vigtigt valg af uddannelse. For tredje år i træk afholdes ”Mød en Mulighed” – denne gang er elever fra Skanderborgs 10.klassecenter også med.

Onsdag d. 22. november kl. 9.30-14.30 deltager ca. 850 afgangselever fra Campus Skanderborg på den årlige event, Mød en mulighed, hvor de mødes med 25 lokale virksomheder i hallen ved Skanderborg Gymnasium. Dagen giver de unge mulighed for at lade deres nysgerrighed og mavefornemmelse være en aktiv medspiller når valget skal tages.

At vælge uddannelse kan være en overvældende og svær udfordring. Der er en urskov af hjemmesider, rapporter og anden information at hente, når beslutningen skal tages. Mange vælger deres næste skridt ud fra, hvad deres venner gør eller på baggrund af, hvilken uddannelse deres forældre har.

Dagen er en god mulighed for at få elevernes øjne op for den vifte af muligheder, der er hos de lokale virksomheder og som de erhvervsfaglige uddannelser giver: Man får bl.a. løn og arbejdserfaring under uddannelse og jobgaranti – samtidig har man også mulighed for at videreuddanne sig.

Mødet mellem de unge og erhvervslivet, giver også virksomhederne chancen for at fortælle eleverne om dagligdagen hos dem – om alle de mellemmenneskelige ting der gør en god arbejdsplads, og som kan være svære at kommunikere på skrift.

»Det er tredje gang, vi afholder arrangementet, og vores erfaring har vist os, at alle går hjem med ny viden om muligheder – både elever, lærere og virksomheder,« siger Erhvervschef ved ErhvervSkanderborg, Anja Ellersgaard Basse.

Arrangører er Campus Skanderborg, ErhvervSkanderborg og Skanderborg BusinessForum, der står bag arrangementet.

 

 

Del på
Centrum Tøj

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-