Triple-koncert på Klank Efterskole

Image
Triple-koncert på Klank Efterskole
Klank Efterskoles tredje jubilæums-arrangement finder sted søndag d. 15. april. Denne gang i musikkens tjeneste.
Søndag den 15. april inviterer skolens musiklinje til triple-koncert med Uffe Steen Trio, Kris Herman og Michael Vestbo Trio. 
Michael Vestbo vil binde koncerten sammen, da han optræder i alle de tre musikalske konstellationer. Arrangementet foregår på Klank Efterskole kl. 14-18.
Uffe Steen Trio og Vestbo Trio, lægger vejen forbi Klank Efterskole som led i deres releaseturné med livealbummet 'Doppler Effect'. 
Både live og på det nye album inviteres publikum indenfor i en samtale mellem to musikalske udtryk med guitaren i front. Her er eventyrlysten triojazz, groovy bluesstemning, smukke ballader, guitarduetter - og det helt store brag med begge trioer på scenen på én gang.
Kris Herman er singer-songwriter fra Aarhus. Han er Klanks og alle efterskolers fortolker af tidsånden med sine ærlige, nærværende tekster og umiddelbare, iørefaldende melodier. Kris Herman flankeres på scenen af guitaristen Jønne og Michael Vestbo også på guitar.
Guitaristen Uffe Steen har base i Aarhus, hvorfra hans musikalske evner gennem årene har givet genlyd langt ud over Danmarks grænser. Med indfølt guitarspil i international topklasse begejstrer han publikum live og på en stribe indspilninger.
Vestbo Trio har de senere år markeret sig med et karakteristisk bud på fængende instrumentalmusik, som ikke kun er for musiknørder. Trioen spiller sine kompositioner med charme, nerve og afslappet selvfølgelighed, så de går rent ind, også hos lyttere uden det store jazzkørekort.
Der er fri entra for unge under 18 år. Voksne: 50 kroner.
Læs Galten Folkeblad 10. april 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-