Tre smalle men skarpe film

Image
Tre smalle men skarpe film
Med initiativet '3 Skarpe' imødekommer Bio Huset en opfordring til også at vise såkaldte "smalle film".
»Når vi i Bio Huset planlægger filmprogrammet er vi nødt til at vælge og ikke mindst fravælge film. Udbuddet af nye film er væsentligt større end hvad vi kan gøre brug af i vores biograf.«
Sådan lyder begrundelsen for et nyt tiltag, der har premiere i Bio Huset tirsdag d. 9. januar.
»Mange af vore voksen- gæster efterspørger med jævne mellemrum de lidt smallere film og for at imødekomme denne efterspørgsel, vil vi i månederne januar, februar, marts tilbyde en lille buket af den type film, som går under denne betegnelse,« forklarer Tove Severinsen fra Bio Huset initiativet.
»Vi viser filmene den første tirsdag i de tre måneder, men for at give flere muligheden for at se filmene, viser vi dem også den efterfølgende søndag om eftermiddagen. På tirsdage indleder vi filmen med en lille uhøjtidelig introduktion og for at gøre det lidt festligt, serverer vi et glas vin eller vand inden filmen.«
Fransk, norsk og pakistansk
Bio Huset har valgt at vise de udvalgte film under overskriften '3 Skarpe'.
Som den første film er valgt "Kvinden fra Brest", en fransk film med en dansk stjerneskuespiller Sidse Babett Knudsen i hovedrollen. Denne film vises tirsdag d. 9. januar og søndag d. 14. januar.
Derefter følger den norske "Hjertestart" (6. og 11. februar) og til sidst den pakistanske "Brylluppet" (6. og 11. marts). Læs mere om filmene på Bio Husets hjemmeside. 
Det er muligt både at købe filmene som en samlet pakke, eller i løssalg.
Læs Galten Folkeblad 2. januar 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block