Traditionsrigt høstmarked på Den fri Hestehaveskole

Image
Optræden ved elever fra Den fri Hestehaveskole er blandt indslagene ved det hyggelige høstmarked i og omkring skolegården.

Masser af stande og aktiviteter ved høstmarkedet på Den fri Hestehaveskole lørdag d. 7. september fra kl. 12.

Den fri Hestehaveskole indbyder lørdag alle børn og voksne i lokalområdet til det årlige Høstmarked. En dag med mange sjove aktiviteter, spændende boder med lokale varer og markeds-stemning.

Ligesom de tidligere år er der markedsplads i skolegården med mange spændende boder, en udendørs scene med børnekoncerter. Desuden er der fodboldturnering på boldbanerne og en mængde andre aktiviteter for både store og små.

Populær tombola

Markedet har en række faste aktiviteter som f.eks. loppemarked for både børn og voksne ligesom flere lokale butikker har booket en stand med udsalg af keramik, smykker, vin, delikatesser og lign. Der er også en café med kaffe og kage - og om aftenen er der indendørs ”havefest” i hyggelige omgivelser.

Høstmarkedets tombola er altid det helt store trækplaster og igen i år har DfH’s Støtteforening, som står bag arrangementet, skaffet en mængde gode præmier til både store og små.

»For børnene vil der være masser af se på og ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 3. september 2019

b

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block