Teatershow i skolejubilæets tegn

Image
Teatershow i skolejubilæets tegn
Klank Efterskole fejrer 150 års jubilæum med et brag af et teatershow. Der er blevet sat professionel scene, lyd og lys op i hele hallen så ”Varieté 1868” kan spilles.
Af Julie Andresen, efterskoleelev
Der er travlt på Klank Efterskole, med forberedelse til det store teatershow som finder sted fredag og lørdag i denne uge.
Skolen startede i 1868 som en højskole og er siden hen blevet til en efterskole, der har meget fokus på fællesskabet. Derfor har skolen valgt at lave et teateropsætning, som er med til at bringe alle eleverne sammen om et stort fælles projekt. Det er tradition for Klank Efterskole at afholde et show hvert år. 
»Vi synes der skal være nogle ting i løbet af året som er med til at bringe alle sammen,« siger Klaus Larsen, forstander.
Eleverne er meget begejstrede over at skulle lave denne opsætning sammen. Der bliver øvet dans, sang og skuespil. Og der sker lige så meget bag scenerne, med elever som er ved at bygge rekvisitter og sy kostumer. 
I ”Varieté 1868” møder publikum en linedanser, jonglører, akrobater, siamesiske tvillinger, dansepiger, skolens genfærd Aaes og ikke mindst helt almindelige Lisa på 15, som bliver hvirvlet ind i begivenhederne. 
Handlingen foregår både i nutiden, men trækker også tråde langt tilbage i fortiden. Som publikum ankommer, vil de blive mødt af kulørte lamper, prustende heste og diverse boder. Her vil de få en lille forsmag på, hvad der venter dem under forestillingen.
Stykket er skrevet til lejligheden af teaterinstruktør Helle Brokjær, som har ladet sig inspirere af hele den lange tidsalder, skolen har eksisteret.
»Man bliver rystet lidt mere sammen og man hænger ud med personer man normalt ikke ville hænge ud med,« siger Agnes, efterskoleelev i Klank International.
Det er muligt for interesserede fra lokalområdet at overvære stykket fredag den 23.marts kl 17.00 – tilmelding nødvendig på skolens tlf. 86944166.
Stykket opføres:Fredag d. 23/3 kl. 10.30 – for lokale skolerFredag d. 23/3 kl. 17.00 – for gamle elever og lokaleLørdag d. 24/3 kl. 14.00 – for elevernes pårørende
Klank Efterskole fejrer i år 150 års jubilæum og er en af Danmarks ældste efterskoler. Skolen fejrer jubilæum hen over året med forskellige arrangementer.
 
 
 
 
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-