Taekwondoklub sparkes i gang i Galten

Image
Taekwondoklub sparkes i gang i Galten
Det koreanske og det danske flag vil inden længe pryde salen over fitnesscentret i Galten Hallen - som det er skik og brug i danske taekwondoklubber. Her kan 7 til 13-årige børn lære taekwondodisciplinen at kende og samtidig opnå bl.a. godt kammeratskab, selvtillid og selvbeherskelse.
Nu bliver det for første gang muligt at dyrke taekwondo i Galten-området. Lokalt initiativ etablerer en taekwondo-afdeling under Galten FS.
Taekwondo er meget mere end en actionfyldt kampsport. Det er også en livsstil, et socialt netværk og indebærer værdier som respekt, disciplin og selvtillid. Alt det, kan man fra nytår finde i Galten.
Bag initiativet til den kommende lokale teakwondoklub står 39-årige Axel Bøg Andersen, Galten, og 40-årige Jan Byskou, Skovby. Jan har dyrket taekwondo i 27 år og har 5. grad af det sorte bælte. Han har mange års erfaring som træner og har ligeledes trænet børn. Axel Bøg Andersen har  dyrket taekwondo i tre år og er tæt på at opnå det sorte bælte.
Fælles er deres passion for den gamle koreanske kampsport. En fælles bekendt inden for taekwondo-kredse har skabt forbindelsen imellem Jan og Axel. Og det viste sig frugtbart.
- Vi har taget initiativet, fordi vi brænder for det begge to og gerne vil bringe taekwondoen til Galten, siger Jan Byskou.
Læs hele artiklen om den nye taekwondo-afdeling under Galten FS i ugens udgave af Galten Folkeblad.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block