Sunde sportsheste – før, under og efter træning

Image
Sunde sportsheste – før, under og efter træning
Klank Efterskole fejrer i år 150 års jubilæum. Frem mod selve jubilæumsdagen 3. november afvikles i alt otte arrangementer, som knytter sig til skolens otte linjefag. Ridning, cykling, musik, adventure, kunst, dans, design og fodbold. Det første arrangement gælder ridning når human- og hestefysioterapeut Claus Toftgaard gæster skolen ved et arrangement 27. februar. Her er alle hesteinteresserede velkomne.
I anledning af Klank Efterskoles 150 års jubilæum, afholder skolens hestelinje tirsdag d. 27. februar et særarrangement, hvor alle interesserede er inviteret. 

Heste har været en grundsten i Klank Efterskolens virke siden 1963, hvor de første heste blev indkøbt til skolen, og ridning derefter blev udbudt som fag.
I dag ejer Klank Efterskole 10 heste og er hvert år fuldtegnet på hestelinjen, hvor eleverne har hest på skemaet gennem et helt efterskoleår.
Til særarrangementet tirsdag den 27. februar er det lykkedes skolen at træffe aftale med Claus Toftgaard, som er et særdeles efterspurgt navn i hesteverdenen. Han har været med til at sætte fokus på et område, der hidtil har været overset – nemlig betydningen af rytterens egen fysik, sundhed og dermed den optimale indvirkning på hesten. 
I ridesporten har der været en tendens til at bruge enorme ressourcer på hestens udstyr, foder og velvære, mens rytterens form har været negligeret. Efter Claus Toftgaard med sin ekspertise har klargjort betydningen af dette, bliver området nu taget langt mere alvorligt, når man taler om alsidig træning i ridesporten.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 13. februar 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-